Tarjoamme laadukkaita remonttipalveluja taloyhtiöiden ja yritysten tarpeisiin Turun seudulla

Etusivu » Yritys

Helmi Saneerauspalvelut Oy

Onnistuneet saneerausratkaisut taloyhtiöille, yrityksille sekä yksityisille asiakkaille Turun seudulla.

Helmi Saneerauspalvelut Oy on vuonna 2011 perustettu saneerauksiin erikoistunut yritys. Tarjoamme laadukkaita remonttipalveluja taloyhtiöiden ja yritysten tarpeisiin Turun seudulla. Työskentelemme laajoissakin urakoissa saneeraamalla sisä- ja ulkotiloissa lattiasta kattoon. Toimimme myös yksittäisten, pienempien työtehtävien parissa.

Laatu, ammattitaito ja asiakaslähtöisyys – kaikki samassa paketissa

Kun ammattitaito ja kyky ymmärtää asiakkaan tarpeita ovat kohdallaan, työjäljestä saadaan laadukasta ja asiakkaista tyytyväisiä. 

Hoidamme kaikki urakat alusta loppuun. Yhteistyökumppaneidemme avustukselle pystymme tarjoamaan laajan palvelukokonaisuuden vaativinkiin tarpeisiin. Asiointi kanssamme onkin tehty varsin helpoksi ja miellyttäväksi!

Iso vai paikallinen? Miksei molemmat.

Olemme osa PHM Groupia. PHM on kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yrityksistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison toimijan. Meiltä saa molempien parhaat puolet.

PHM Group

Referenssit

Helmi Saneerauspalvelut Oy sai olla mukana toteutuksessa, kun Turkuun rakennettiin upea kylpylä Kakola Yhtiöt Oy:n rakennuttamana.

Lue lisää

Historia

Helmi Saneerauspalvelut Oy on vuonna 2011 perustettu saneerauksiin erikoistunut yritys.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot